thermostaat digitaal met smartphone

Verwarming

De verwarmingsketel heeft een vooraanstaande functie binnen elk gezinsleven. Of het nu gaat over verwarming met een cv-ketel of de voorziening van verwarmd water tijdens de ochtendrush, uw verwarmingstoestellen moeten elke dag op topniveau presteren en dit begint al vanaf de eerste montage.

Sanitair

Het sanitair in uw huis is een heus netwerk geworden van leidingen die een precieze en accurate installatie vereisen van een installateur die wegwijs raakt in uw plannen en die van uw woning. Wij denken graag met u mee over de inrichting van uw sanitaire projecten en komen deze snel en verzorgd plaatsen bij u thuis.

Onderhoud

Wist u dat het rendement van een goed onderhouden ketel tot 10% bespaart op uw energiefactuur? Regelmatig onderhoud zorgt er niet alleen voor dat uw installatie aan alle veiligheidsvoorwaarden voldoet, maar garandeert u ook van een blijvend maximaal rendement. Zo kan uw gezin op een veilige manier genieten.
vloerverwarming vrouw en kind

Vloerverwarming

Met vloerverwarming kiest u voor een warme en karaktervolle sfeer in uw woonkamer. Deze moderne en energiezuinige manier van verwarmen vervangt al jaren de klassieke radiatoren in huis. Dit is logisch, gezien de lange lijst van voordelen die vloerverwarming met zich meebrengt.
ventilatie

Ventilatie

Ons moderne leven speelt zich voornamelijk binnenshuis af. In tegenstelling tot wat velen denken is de luchtkwaliteit in onze huizen daardoor 10 keer meer verontreinigd dan de buitenlucht. Zowel voor de waarde van onze woning als voor de gezondheid van haar bewoners kan dit grote gevolgen hebben.
hernieuwebare energie

Warmtepompen

Wat je motieven ook zijn, investeren in een duurzame toekomst is altijd een goed idee. Naast een proper milieu voor de volgende generatie, is een warmtepomp in combinatie met zonnepanelen een grote besparing op je maandelijkse uitgaven. Geen wonder dus dat steeds meer mensen kiezen voor groene oplossingen in hun huis. Door de stijgende energieprijzen wordt de besparing bovendien elk jaar groter.
Heeft u nog vragen?
Aarzel niet ons te contacteren.