Stanitair, voor al uw sanitair!

Onze huizen zijn vandaag uitgerust met heel wat luxe en extra sanitaire voorzieningen. Zo vinden we in de meeste woningen inmiddels twee toiletten, een ligbad, douche, ingebouwde wastafel, verborgen afvoer in het terras…

Het sanitair in uw huis is een heus netwerk geworden van leidingen die een precieze en accurate installatie vereisen van een installateur die wegwijs raakt in uw plannen en die van uw woning. We denken graag met u mee over de inrichting van uw sanitaire projecten en komen deze snel en verzorgd plaatsen bij u thuis. Weet u niet waar te beginnen? In onze showroom vlak bij het centrum van Buggenhout vind u de laatste nieuwe catalogussen met meer dan 10,000 artikelen.  Zo combineert u altijd een smaakvolle inrichting met een betrouwbare installatie en hoeft u voor uw project niet te rekenen op de stiptheid van meerdere partijen maar kunt u terecht bij 1 sanitair consultant voor de naadloze realisatie van uw hele project.

Naast sanitair gebruikstoestellen, boilers, zonneboilers en afwerkingsmaterialen vind u ook een ruime keuze aan opwaarderingen zoals waterverzachters en waterfiltraties. Aande ene kant verzorgen zij de duurzaamheid van je installaties door kalk uit het water te verwijderen. Daarnaast kan je thuis genieten van je eigen drinkwater. Zonder plastic flessen, zonder extra kosten.

Nog niet helemaal overtuigd?
Kom eens langs om samen het hele ontwerp van uw badkamer tot stand te brengen en krijgt u een offerte op maat. Pas dan kunt u echt vergelijken.
page-title-sanitair