De zalige warmte van vloerverwarming

vloerverwarming met kind en vrouw

Met vloerverwarming kiest u voor een warme en karaktervolle sfeer in uw woonkamer. Deze moderne en energiezuinige manier van verwarmen vervangt al jaren de klassieke radiatoren in huis. Dit is logisch, gezien de lange lijst van voordelen die vloerverwarming met zich meebrengt. Naast een garantie op energiezuinig verwarmen is dit onzichtbaar verwarmingssysteem plaatsbesparend en flexibel. U kunt makkelijk een nieuw meubelstuk plaatsen zonder gehinderd te worden door een radiator.

Bespaar op je energiefactuur!

Waar de radiator zijn warmte verspreidt vanaf een vast punt, gebeurt dit bij vloerverwarming gelijkmatig door de verspreiding van warmte via leidingen onder het hele vloeroppervlak. De aanschaf van vloerverwarming merk je bovendien ook op je energiefactuur. Gemiddeld ligt het verbruikt zo’n 20% lager omdat de cv-ketel minder hoge temperaturen moet leveren. Door de gelijkmatige warmte-afgifte vanaf de grond wordt ook sneller een comfortabele temperatuur bereikt.

Het hele jaar door op blote voeten.

Daarnaast komt vloerverwarming ook tegemoet aan mensen die last hebben van allergieën. Dankzij het gebruik van stralingswarmte zal het stof minder snel verspreiden in de kamer en zet het zich ook niet vast achter moeilijk bereikbare radiatoren. Daarnaast kan je ook altijd op blote voeten door de kamer lopen, zelfs in de winter!

Overweeg je de aanschaf van vloerverwarming en al de voordelen die erbij horen?
Contacteer Stanitair voor een beschrijving van de meest optimale plaatsing, afhankelijk van jouw woning. Daarnaast ontvangt u ook vrijblijvend een offerte op maat.