Stanitair BVBA

Ons team staat klaar voor jou

  • Verwarming
  • Sanitair
  • Solar / Zonneboilers
  • Warmtepompen
  • Ventilatie

Kwaliteitsvol en discreet vakwerk zijn de pijlers van een uitstekende loodgieter. Bij Stanitair combineren we expertise en vakkundigheid met een persoonlijke dienstverlening en efficiënte service. Als klant wenst u beroep te doen op een expert die de lat hoog legt en voor wie nauwkeurig werken en stiptheid vanzelfsprekend zijn. Dankzij exclusief gebruik van de meest toonaangevende merken op de markt, bent u verzekerd van een degelijke installatie gericht op duurzaamheid en preventie.

Topmerken en service

Stanitair geeft voorrang aan een uitstekende service en kiest voor merken die hun kwaliteit ruimschoots bewezen hebben zoals JUNKERS/BOSCH, WEISHAUPT, ZEHNDER, RENSON, VERCALO en HANSGROHE.

Een goed merk is uw kwaliteitsgarantie, ook voor de service na verkoop.

Een correcte prijs

Voor zowel kleine als grote bouwprojecten zoeken wij naar een duurzame oplossing binnen uw budget. We zitten daarom ook graag samen met jou om verdere toelichting te geven bij verschil in prijs met andere offertes.

Stanitair BVBA

Welkom in onze showroom.

Op een boogscheut van Buggenhout station bevindt zich onze showroom waar u altijd welkom bent om te praten over uw project of voor gratis advies over installaties voor uw nieuwbouw, renovatieproject of herstelling. We nodigen u graag uit rond de ontwerptafel voor de totstandkoming van uw project en begeleiden het hele plan van A tot Z met vooraanstaande producten die het verschil maken.

Goed geregeld, ook na de installatie..

Dankzij het Cerga-certificaat vertrouwt u uw installaties toe aan een technieker met de nodige kennis en vakbekwaamheid in aardgasinstallaties. Dit certificaat moet jaarlijks worden vernieuwd en garandeert zo dat uw vakman op de hoogte is van de laatste technologieën.

Stanitair is uw erkend Cerga-vakman.

Kwaliteit verzekerd

De dienst Cerga houdt toezicht op de kwaliteit van ons werk dankzij steekproefcontroles

Specialist

Ons Cerga-label is uw waarborg voor technisch vakmanschap

Sneller en voordeliger

Bij de opening van de gasmeter wint onze klant tijd en geld omdat er geen extra keuring nodig is.

Advies

Onze klanten kunnen bij ons terecht voor waardevol advies